Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Childtopia.org una plana amb recursos on-line

Avui una companya de feina i el seu home, mestres tot dos, m'han xerrat d'aquesta plana. Té coses molt interessants. És de franc a “mitges”, és a dir, si vols gaudir d'ella a pantalla sencera i sense publicitat has de pagar mitjançant un SMS. Però pots fer servir i “culejar” gairebé totes les seves activitats en pantalla reduïda amb publicitat i de franc, sense pagar res. Convé fer-li una ullada, hi ha contes llegits amb suport icònic i escrit, jocs, manualitats, comprensió oral i escrita, i un llarg etc... (Consti que no em donen comissió)



Jocs educatius | Fitxes educatives | Contes | Manualitats | El Detectiu
Comprensió oral i escrita | Aprèn a dibuixar |
Aprèn a dibuixar els numeros | Aprèn a dibuixar les lletres
Plastilina | Endevinalles

Childtopia es funda el Setembre del 2004 amb l’objectiu d’oferir jocs lúdics i educatius per als petits de la casa. Tots els materials que posem a la seva disposició estan elaborats amb criteris psicopedagògics que reforcen la tasca de l’escola i l’entorn familiar.
El catàleg de Childtopia, en creixement constant, es composa de centenars de jocs interactius que es poden gaudir a Internet mitjançant una subscripció, o bé adquirint un CD-ROM per gaudir-ne en un ordinador sense connexió.
Childtopia està obert a tothom i es pot jugar de forma gratuïta, sense compromís, a una petita mostra del catàleg, si bé a pantalla reduïda. Provi-ho i veurà com els nens gaudeixen aprenent a Childtopia!
El nostre esperit lúdic, didàctic i innovador ens ha dut a aprofitar l’oportunitat que ens brinda la tecnologia per oferir un univers multi-idioma i multi-edat per a que qualsevol usuari pugui passar-s’ho bé a Childtopia, al marge de quin sigui el mitjà o la plataforma a través de la qual hi accedeixi.
Childtopia es la nostra aportació per a que els nens puguin divertir-se en un entorn interactiu i estimulant, alhora que oferim als pares la tranquil•litat de saber que estan dedicant el seu temps a una activitat segura i enriquidora. Un espai al qual tota la família hi és convidada perquè creiem en l’entreteniment educatiu i, com a pares, sabem que el desenvolupament intel•lectiu dels nens és una tasca diària que representa la millor inversió en el seu futur.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...