Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Els sindicats estatals d'educació exigeixen més places !!

Els sindicats ANPE, FE-CCOO, STES, CSIF i FETE-UGT han realitzat una Roda de Premsa el dijous, 17 de febrer a la seu d'ANPE en la C/Carretes 14 de Madrid.

Els cinc Sindicats exigeixen a les Administracions Públiques la convocatòria d'àmplies Ofertes d'Ocupació Pública docent en totes les Comunitats Autònomes.

Es va presentar un comunicat conjunt intersindical amb l'exigència d'oposicions per als docents que els sindicats signataris havien fet arribar al Ministeri d'Educació.

ÚLTIMA HORA!. La reivindicació aconsegueix els seus primers fruits. Esperanza Aguirre anuncia en l'Assemblea de Madrid que es convocaran Oposicions de Mestres en la Comunitat de Madrid.


Van intervenir en la Roda de Premsa:


José Campos, Secretari General de FE-CCOO

Voro Benavent, representant de STES-i

Nicolás Fernández Guisado, President Nacional d'ANPE

Eliseo Moreno, President Nacional del sector d'ensenyament de CSIF

Carlos López Cortiñas, Secretari General de FETE-UGT

El divendres dia 18 hi haurà una reunió en el Ministeri d'Educació amb tots els responsables de les CC.AA per concretar el tema de les Oposicions en 2011.

Posteriorment el dilluns dia 21 hi haurà reunió de Taula Sectorial d'Educació.

ANPE ILLES BALEARS, de professor a professor

documents adjunts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...