Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Ens presentem al V Premi Espiral Edublocs 2011

Gràcies a la companya blocaire de "Idees Magistrals" ens assabentem de la convocatòria del V Premi Espiral Edublocs 2011.

Hem presentat el nostre bloc al concurs. Per suposat que ens agradaria molt guanyar un premi, no hem de dir mentides, però sinó és així, al manco haurem participat juntament als millors blocs d'educació especial que existeixen actualment a la "Blogsfera" el que ja és un gran honor!


Entrada Original:

19feb2011

Ja ha arribat la 5a edició dels Premis Espiral d'Edublocs d'enguany!

Com sempre, des d'aquest bloc us volem convidar a participar. Les inscripcions ja estan obertes des del 11 de febrer fins el 20 d'abril. Només heu de registrar el vostre bloc clicant a la pestanya corresponent.

Com recordareu, l'any passat Idees Magistrals va quedar 1r classificat en la categoria de blocs de mestres d'infantil. Va ser tota una experiència! Si guanyeu, jo us acompanye a Madrid, jeje. Animeu-vos!

Més informació:

Bases del Premio: V Premio Espiral Edublogs 2011


http://www.espiraledublogs.org/2011/el-premio/sobre-este-premio

1 comentari:

ideesmagistrals ha dit...

Veig que finalment et presentes. M'alegre molt! Molta sort! I gràcies per totes les teues mencions al meu bloc ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...