Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Més recursos sobre el carnaval

Des de el bloc de Eugènia Romero ens indiquen aquests recursos sobre el caranaval:

Tablero de comunicación del carnaval, de JOSE MANUEL MARCOS, del Blog INFORMÁTICA PARA EDUCACIÓN ESPECIAL, y uno de los responsables de que ARASAAC sea posible.



Més materials:


Materiales de otr@s compañer@s colgados en ARASAAC: Vocabulario de carnaval de MARGARITA SANTOS, y Fichas de asociación del carnaval de ESTHER CABRERO, las podéis encontrar AQUI

Aquí teniu un poema sobre carnestoltes del bloc:

http://sesmevesfeinetes.blogspot.com/

Poema de Carnestoltes


El primer que publicaré és el Poema de Carnaval que acabam d'ensenyar als infants de 4 anys. També hi poso la feineta en blanc i negre que hem realitzat! Esper que vos agradi!

Juguemos al Bingo de Carnaval

Dentro de nuestros materiales de atención presentamos un nuevo bingo. Para trabajar en esta ocasión motivos de carnaval.

En total la ficha consta de 10 cartones y las fichas de las tarjetas.

EJEMPLO DEL BINGO DE CARNAVAL CARTONES

EJEMPLOS DE LAS TARJETAS

Decargate el Bingo de Carnaval en PDF

juguemos al bingo de carnaval



Encara més recursos dels blocs: "En el aula de apoyo" i "Recursos per a la educació especial"


CARNESTOLTES I LECTOESCRIPTURA

16 02 2011

aula-apoyoA l’apartat de comprensió lectora del genial bloc “En el Aula de Apoyo” (un dels meus blocs preferits), hi he descobert unes fitxes molt interessants que m’han servit com a font d’inspiració per elaborar un material de lectoescriptura i comprensió relacionat amb una festa que tenim ben pròxima:EL CARNESTOLTES.

Aprofito per recomanar-lo ja que, tot i estar escrit en castellà hi podeu trobar materials fàcilment adaptables i fantàstics per treballar la diversitat i utilitzar com a suport en els aprenentatges.Moltes gràcies a la seva autora (Elena E. Medina) per compartir-lo amb nosaltres.

El material que us presento a continuació consta de diverses activitats on l’alumne ha de llegir, comprendre i escriure. La sopa de lletres està adaptada de tal manera que només apareguin paraules en format horitzontal i vertical i sempre d’esquerra a dreta per tal de no generar confusions.

Les imatges de les disfresses estan extretes d’un llibre altament recomanable que utilitzo molt sovint a l’aula:Imatges. Diccionari Visual” de l’Editorial Cruïlla.


Les disfresses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...