Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Càlcul mental "on line"

Na Sònia, una PT menorquina autora del bloc "Velosipios" ens ha mostrat aquest programa per fer càlcul mental. M'ha agradat molt i per això pos la seva entrada en el meu bloc.

També m'ha agradat molt com na Sònia es defineix a ella mateixa: Som mestra d'educació especial, una P.T.. però a mi m'agrada més mestra de suport: una mestra Per Tots. Qui és especial o diferent? TOTS!!!

PRACTICAR CALCUL MENTAL

Aquí vos deix un enllaç d'aquest nou joc, SUMON, per practicar el càlcul mental de forma divertida! Prova-ho! Es tracta d'anar fent operacions fins obtenir el resultat que se'ns demana. Hi ha diferents nivells.

1 comentari:

Sonia ha dit...

Gràcies Eduard! Es un plaer poder compartir ... d'aquí que arribi a tenir un bloc com el teu.. mare meua!! Moltes gràcies per totes les teves aportacions!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...