Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Mosaic amb els rèptils de n'Escher

Li dedic aquesta entrada a na Sebastiana, una mestra d'infantil sorprenent que vaig conèixer i que em va descobrir a n'Escher...


A partir del mosaic dels rèptils d'Escher (1898 – 1972) i de l'article posat en el blogcalmagraficahe preparat diverses làmines per a treballar la geometria a través de les manualitats, prenent com base un hexàgon amb els diferents elements del cos del rèptil, que permet, mitjançant el gir de 120º formar un mosaic de la grandària que desitgem.



Els girs necessaris són només tres, per a anar formant la catifa com la mostra que deixem a continuació i al final de l'article he deixat la plantilla, que consta de quatre folis A4 cadascun amb plantilles de diferent grandària. Poden identificar-se una vegada retallades les tres postures distintes i acolorir diverses peces iguals per a muntar el mosaic acolorit.



Plantilles (Clicau la imatge)


Idea i entrada original de M. de la Rosa Sánchez


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...