Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Com em veuen els alumnes i una forma de fer feina interessant

Avui m'he emocionat... Resulta que a l'escola a on he estat fins ara (CEIP Na Caragol) he col·laborat amb un primer de primària amb el seu projecte "Els animals marins".

Això ha estat per dos motius:

El primer perquè en aquesta escola tenen un programa d'inclusió gràcies al qual els PT, a més de fer la nostra feina ajudant als tutors en tot allò relacionat amb la inclusió dels alumnes d'educació especial (ACIS, materials, etc) som també "cotutors".

"Junts duplicam possibilitats" es diu el sistema. Aquesta "cotutoria" es duu a terme mitjançant projectes i tallers dissenyats pels tutors i l'equip de suport. De fet he pogut participar en diferents projectes i tallers de diferents temàtiques i nivells (El cos
humà, Els animals marins, tallers de matemàtiques, llengua catalana i llengua castellana).

L'experiència ha estat enriquidora i molt recomanable, des de aquí vull donar les gràcies al centre, a tots els tutors, i a l'equip de suport per dur a terme aquest sistema d'inclusió que et fa sentir "un mestre més" i ja m'enteneu perfectament el que vull dir amb això tots els/les que feis de PT's...


I en segon lloc perquè també som monitor de busseig i el tema: "Els animals marins" (que hi trobareu a aquest mateix bloc) m'interessava molt !!

Em perdonareu que posi una cosa tan personal en el bloc, però m'ha agradat tant el sistema d'aquesta escola i m'ha agradat tant el veure com em veuen els alumnes que aquí us deix els dibuixos que m'han fet.

I avui, darrer dia, els alumnes de cinquè, tots els tutors, i els alumnes de quart m'han donat una sorpresa i també cartes, regals, dibuixos, plantes... Ja us aniré posant tot a aquesta mateixa entrada !! La veritat és que trobaré a faltar aquest centre i als companys i als alumnes i al poble encara que estigui tan lluny de Palma! Imaginau que han aconseguit que jo m'emocionés !!




5 comentaris:

Unknown ha dit...

Gràcies Eduard per haver compartit i aportat tantes coses! T'enyorarem!

Capitán Haddock ha dit...

Gràcies a vosaltres per haver-me deixat fer-les !!! Jo també vos enyoraré molt...

MARGA ZUZAMA ha dit...

NO EN FACIS TANTA PROPAGANDA QUE ESTAM EN ÈPOCA DE MATRÍCULA I , PERSONALMENT,ME BASTEN BÉ ELS 24 POLLETS QUE TENC...JA , JA ,ÉS BROMA.
HAS QUEDAT MOLT BÉ EN ELS DIBUIXOS, ES VEU QUE T'OBSERVAREN DETINGUDAMENT

Llucia Alajarín ha dit...

Te trobarem molt a faltar!!! Ha estat una experiència molt enriquidora fer feina amb tu! M'encanta com t'han dibuixat tots els nins, amb les mans obertes i els braços enlaire, talment tu!!! Una abraçada!!!!

Capitán Haddock ha dit...

Ja us trob a faltar i ha passat un dia!! Jo també he après molt amb totes vosaltres!! Llucia anima't i publica tot el que fas !! Que és molt bon material !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...