Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

II Jornades d'Escola Inclusiva






Escrit per Maria Antònia Ferragut Canet
dilluns, 18 d'abril de 2011 09:44

L'Equip de Suport de l'escola participa a les II Jornades d'Escola Inclusiva organitzades pel Servei d'Atenció a la Diversitat de la DG d'Innovació i Formació del Professorat de la Conselleria d'Educació i Cultura celebrades els dies 8, 9 i 11 d'Abril al Cep d'Inca i al CEIP Joan Miró de Palma.

La intencionalitat de les jornades era donar a conèixer experiències que els centres escolars de les Illes duen a terme per afavorir l'atenció a l'alumnat des de la perspectiva d'escola inclusiva.

El projecte engegat a Na Caragol des del curs passat “Junts duplicam possibilitats” surt de com aprofitar millor dos mestres dins l'aula per tal d'optimitzar aquests recursos i treballar de manera afectiva i efectiva. Treballam de manera conjunta per aconseguir conèixer-mos i relacionar-mos.

Aquí teniu un parell d'imatges de les dinàmiques realitzades amb els mestres participants en aquestes jornades.

http://www.cpnacaragol.es/


2 comentaris:

sTeresa ha dit...

Hola, felicitats per la iniciativa de proclamar, en unes jornades, l'èxit del treball de dos docents a l'aula.
Voldria saber si heu editat per escrit les experiències presentades. Gràcies.

Capitán Haddock ha dit...

Hola Teresa, la veritat és que jo ho he viscut en primera persona perquè he estat uns mesos "destinat" a aquesta escola i l'experiència m'ha encantat!! Però jo nos som l'inventor ni el dinamitzador d'aquesta idea. El millor que pots fer és enviar un correu a la web de l'escola i demana per la cap de departament na Maria Antònia Ferragut i et respondrà. Crec que tenen en projecte publicar "en paper" els resultats de l'experiència que estan duent a terme !! Jo les he animat a fer-ho !! És una de les poques vegades que m'he sentit tutor col·laborador i no només "el PT" Salutacions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...