Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

L'aventura dels nombres

Avui em permetreu recomanar-vos una publicació, segurament molts de vosaltres ja la conegueu, es tracta de "L'aventura dels nombres"

  • Díez Torío, Ana María; Calvo Rojo, Carmen ... [et al.]; Estébanez Estébanez, Aurora, (aut.)
  • Edicions Cadí, S.L.
  • 1ª ed., 1ª imp.(06/2007)
  • 32 páginas; 29x22 cm
  • Idiomas: Catalán
  • ISBN: 8447401383 ISBN-13: 9788447401383
La veritat és que de tot el panorama de fitxes, programes i similars per aprendre els nombres, aquest m'ha agradat molt i és una obra que l'ha he feta servir moltes vegades.

Està molt bé: graduada, no deixa de banda cap aspecte (grafia dels nombres, relació concepte i quantitat, comptar, rudiments i introducció suma i resta...) i amb una presentació atractiva.

En resum una obra molt recomanable per a nins d'infantil o amb necessitats. L'únic inconvenient és que resulta difícil de trobar, l'editorial es veu que només serveix grans comandes, però hi ha llibreries on line com AGAPEA a on es pot trobar fàcilment.

Consti que no em donen cap comissió ni l'editorial, ni els autors ni la llibreria en qüestió.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...