Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Tots amb Ivan


Iván Pastor pateix una malaltia molt greu i estranya, histiocitosis. Aquesta patologia se li va diagnosticar fa sis anys i fins ara ha rebut tractament a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Però ara els metges d’aquest centre han explicat a la família d’Iván que l’única possibilitat de sortir endavant que té el nin és anar al Children’s Hospital Boston, als Estats Units, ja que aquí ja no tenen més mitjans i, en canvi, els metges americans poden dur a terme una avaluació més especialitzada i unes proves específiques.

Tot el procés per ajudar Iván (tractaments mèdics, viatge, allotjament, manutenció, etc.) suposa un cost elevadíssim que en aquest moment la família no pot assumir. És per això que posam en marxa la campanya “Tots amb n’Iván” amb l’objectiu de recaptar doblers perquè el nostre alumne pugui viatjar als Estats Units i tengui alguna possibilitat de minvar la seva malaltia.

La campanya “Tots amb n’Iván” constarà d’una sèrie d’accions (actuacions, campanyes, etc.) que anireu coneixent a través dels vostres fills i de la pàgina web del centre. Si voleu començar a ajudar Iván, hem obert un compte corrent per rebre les vostres col•laboracions (properament serà publicat). El També podeu fer les vostres aportacions personalment a la recepció del centre La Salle de Palma del qual Ivan és alumne.

En aquestes pàgines web podeu trobar més informació sobre el tema: , i . Si us voleu posar directament en contacte amb la família podeu fer-ho a través d’aquesta adreça electrònica: ivan-pastor@hotmail.es

En nom de la família d’Iván i en nom de tots els integrants del centre us don, per endavant, les gràcies per la vostra implicació. Entre tots aconseguirem ajudar Iván!
elevadíssim que en aquest moment la família no pot assumir. És per això que posam en marxa la campanya “Tots amb n’Iván” amb l’objectiu de recaptar doblers perquè el nostre alumne pugui viatjar als Estats Units i tengui alguna possibilitat de minvar la seva malaltia.

La campanya “Tots amb n’Iván” constarà d’una sèrie d’accions i/o actuacions.
COMPTE BANCARI A ON FER DONACIONS: 2051 0016 61 1070013887

www.ivanpastor.org

http://www.facebook.com/ Tots amb Ivan


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...