Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

50 frases per encoratjar (Siau positius)

Avui en el diari de l'escola del Diari de Mallorca m'he trobat un article interessant: "50 frases per encoratjar". Aquí ho teniu (Mirau pàgina 2)


2 comentaris:

Joel Artigas ha dit...

Totalment d'acord. A més de tot això, crec que és fonamental que la comunitat educativa treballi conjuntament per tal que els infants se'n puguin beneficiar al màxim de les seves capacitats, motivacions, objectius a aconseguir, ...

L'autoestima és un aspecte importantíssim que ens cal treballar des de ben petits. Així doncs, ens cal conèixer els nostres infants per saber com ens cal treballar amb ells.

Gràcies per la informació.

Capitán Haddock ha dit...

Gràcies a tu per seguir el bloc i pel comentari. El mèrit és del que ha escrit l'article en el "Diari de l'escola" que fa el Diari de Mallorca. Salutacions cordials !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...