Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Recursos educatius ONCE on line


Aquest curs he tingut contacte amb els especialistes de la "ONCE", ha estat un plaer comprovar tot el recull de materials i l'assessorament que el seu personal dóna als PT's. Enhorabona des de aquest bloc. Sense ells estaríem perduts !!

Centros de Recursos Educativos de la ONCE


Los Centros de Recursos Educativos de la ONCE constituyen la estructura organizativa que, bajo la dependencia de la Direccion de Educación y Empleo, dirige y coordina la acción educativa de la Organización en una Zona, que puede abarcar distintas Comunidades Autónomas. En el momento actual, la ONCE cuenta con 5 CRE's. Su cometido fundamental es cubrir los siguientes objetivos:
  • La planificación, coordinación, supervisión y orientación técnica de la actividad educativa que la ONCE desarrolla para todos los alumnos ciegos y deficientes visuales en su Zona de Influencia.
  • La canalización de la investigación, experimentación y elaboración de cuantos materiales pedagógico-didácticos y técnicas específicas contribuyan a mejorar la calidad educativa de los ciegos y deficientes visuales.
  • La formación y el reciclaje de los profesionales de la educación de su Zona de influencia.
  • Servir de lugar de encuentro de alumnos, familias y profesionales de toda la Zona.

Recursos

1 comentari:

Joel Artigas ha dit...

Gràcies aquí hi ha molta informació i molt interessant! Ara en faré una ullada més exhaustiva

Entreu a Educació i les TIC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...