Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

La vida de mi hermano Natán

Les meves ex companyes del C.P. Na Caragol d'Artà (Mallorca) , na Bàrbara Orell i Na Paloma Ríos, ambdós tutores de primària, me envien aquesta redacció. Està feta a la classe de castellà per una nina de 4t de primària sobre el seu germà.

No se a vosaltres, però a jo m'ha impressionat i emocionat, i encara que m'indignen moltes coses, ja m'emocionen poques.

M'ha cridat l'atenció la naturalitat de l'expressió de la nina i la maduresa, enteresa i determinació que mostra quan diu que sempre estarà disposada a ajudar al seu germà.

Els pares han donat el permís per reproduir-la.

Moltes gràcies a na Bàrbara i a na Paloma per aquesta aportació que heu fet al bloc
i enhorabona a la nina que l'ha escrit !!


6 comentaris:

Marta ha dit...

A mi també m'ha impressionat i emocionat , tot a l'hora. Quina maduresa!
Gràcies per compartir-la i felicitats per la nena que l'ha escrit!
Salutacions.

Paloma Ríos ha dit...

Gràcies, Eduard, per publicar-ho aquí. Avisaré els pares i la nina perquè entrin al teu bloc. Una abraçada i a seguir!!!!
Paloma

Marga ha dit...

Quina sorpresa quan he vist aquesta redacció! Jo vaig ser mestra d'en Natán quan ell tenia 3 anys.Els desig el millor! I els envii moltes besades a tota la família!

Capitán Haddock ha dit...

El mèrit és de la nina i de les dues professores !! Jo només he fet d'editor !! ;-) Gràcies pel teu comentari !!

Carme ha dit...

Gràcies a na Marga he tengut l'oportunitat de llegir-la i m'ha emocionat! Som la directora del Centre on en Natán va assistir quan era petit i conec el que ha passat la família, a més vaig ésser professora d'Infantil de n'Atalia i és un encant de nina! Una abraçada a la família. De tot cor.

Capitán Haddock ha dit...

Ara mateix li comunic a les dues tutores els vostres desitjos per a la família !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...