Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

"Dora exploradora" el personatge més demandat aquest nadal !!

Fa dies que estic sentit xerrar de na "Dora Exploradora" als alumnes més petits. De fet les estadístiques  confirmen que aquest nadal serà el personatge més demandat. El seu objectiu  és l'ensenyament amè d'elements de l'idioma anglès als nens de parla hispana. En la sèrie original, Dora ensenya també elements de l'espanyol i de la cultura llatinoamericana als seus espectadors que ja han nascut o viuen en els Estats Units. 


Recentment, va causar una polèmica ja que ha esdevingut una imatge, un símbol,  dels drets dels immigrants il·legals en Estats Units.



És curiós que aquest personatge va néixer, va ser creat,  amb una finalitat comercial i a la vegada pedagògica. (Clicau aquí i aquí per saber més). 








Aquí teniu una lectura comprensiva:
http://pedagogoterapeuta.blogspot.com/2011/07/comprensio-lectora-dora-lexploradora.html

Unes planes WEB amb jocs i altres sobre Dora Exploradora:
http://www.tododora.com/
http://www.rtve.es/infantil/series/dora-exploradora/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...