Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Una felicitació de Nadal


Unes alumnes m'han felicitat el nadal. La veritat és que encara que jo no som molt "nadalenc" m'emocionen aquestes coses !!

La vull compartir amb tots vosaltres, companys i companyes mestres, perquè encara els retalls en educació, encara la poca valoració social que en tenim els mestres, encara de tots els problemes i feina que ens duim a ca nostra, encara de que sempre "rebem" els primers quan qualque cosa falla en la nostra societat... Encara de tot això i més, aquestes coses, una "senzilla" felicitació de nadal dels nostres alumnes, ens omplin de satisfacció, perquè aquesta professió no és només feina i remuneració, és vocació !!

Molt's d'anys a tots i totes !!

1 comentari:

Joel Artigas ha dit...

Moltes gràcies. Molt bo!

Salutacions.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...