Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Llibre nou: Autisme i teoria de la ment




Ha sortit un nou llibre per abordar l'autisme des de la teoria de la ment !!
Inclou exercicis, estratègies i materials.
Està fet per tres autores amb experiència pròpia sobre el tema, és a dir, res de rotllo teòric, coses pràctiques com ens agrada als que fem aquest bloc !!
Aquí teniu els tres blocs de les autores:


Blocs de les Autores:
Anabel Cornago
Maite Navarro
Fátima Collado

Una companya, Pili Fernandez, em diu del llibre:

El manual es un recull dels exercicis , estratègies i materials amb els quals ha estat treballant Anabel Cornago del blog "El sonido de la hierba al crecer" http://elsonidodelahierbaelcrecer.blogspot.com/  amb el seu fill Erik de forma sistematica desde fa 4 anys ...Tot plegat és fruit de la seva experiència personal , i no preten ser en absolut el substitut de la recomanacions dels professionals ... Només és el resultat i el desig humil de compartir amb tots el que a ells els ha funcionat ... entenen que cada nen és un món i que en algunes ocasions s'haurà de adaptar algunes de les propostes de treball . 
Al manual l'acompanya un CD amb pictogrames ordenats per capítols , les il·lustracions, les fitxes i les plantilles preparades per imprimir . 


Per encomanar el llibre clicau aquí




Las personas percibimos, sentimos, pensamos o creemos distinto.

Textos y ejercicios de Anabel Cornago
Pictogramas de Maite Navarro
Ilustraciones de Fátima Collado

ISBN: 978-84-938410-7-2
PVP: 25.00 € (Precio de lanzamiento)
Contenido:
Libro. 340 Páginas. Tamaño 21x29,7 cm
Cd. con el contenido y materiales extra en Color.
25,00 €







3 comentaris:

Anabel Cornago ha dit...

Jo, de verdad, muchísimas gracias, estamos contentísimas, es un libro hecho con mucho cariño y recoge la experiencia de cuatro años de trabajo.
Abrazos desde Hamburgo :)

Capitán Haddock ha dit...

a vosotras por el esfuerzo !!

Fat ha dit...

Moltes gracies o merçi!y muchas gracias! eskerrik asko! y que pena que no se insertar el picto de gracias en un comentario jjejjeje 8))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...