Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Balança matemàtica

Avui una companya tutora de primària, na Carme Mercant, m'ha mostrat una joguina educativa que m'ha encantat. Es tracta de la "balança matemàtica" feta per la casa Miniland. Una curiosa forma de treballar les sumes i les equivalències.

He fet unes fitxes que poden servir perquè el mestre/a pugui actuar davant del gran grup i des de la seva taula i els alumnes fer-les servir individualment.


Balanza  Matematica Miniland








Descripción y Características


BALANZA NUMÉRICA.

Favorece el razonamiento y la evolución en las operaciones aritméticas básicas. Con 20 pesas, brazos numerados y 10 colgadores en cada uno de ellos. Actúa por equilibrio cuando existe una relación de igualdad entre los 2 brazos, de forma que las nociones de cálculo y equivalencias llegan a ser completamente entendibles en la práctica.








Si qualcú és una mica manyós/a es podria fer aquest model de balança amb taps de plàstic o suro






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...