Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Figurem entre els top 10 de la llista Especial TIC !!

Resulta que figurem entre els "top 10" d'aquest trimestre de la classificació que ha fet Joel Artigas.
Reproduïm l'entrada de na Yolanda Roset ha fet al seu bloc:

AL TOP 10 DE LA LLISTA ESPECIALTIC

8052012
JOEL ARTIGAS és el propulsor d’una fantàstica experiència relacionada amb el món dels blogs i les noves tecnologies: la creació d’un espai a la xarxa anomenat EDUCACIÓ I LES TIC 2.0creat amb la finalitat d’englobar i classificar blocs educatius.
Segons el mateix Joel, “es tracta de donar a conèixer espais que ens poden ser útils a l’hora de realitzar la nostra tasca educativa o bé d’ampliar i refermar els nostres coneixements educatius“. Des d’Educació i les TIC 2.0 es presenten classificats per categories els TOP10 dels millors blocs educatius i els seus continguts es renoven cada tres mesos.
I… sorpresa! Aquest bloc apareix a la llista dels TOP10 a la categoria ESPECIALTIC juntament amb altres blocs “amics” que són un punt de referència molt important en el camp de l’Educació Especial i l’atenció a la diversitat. No us perdeu la visita al seu espai doncs és una mina de recursos de qualitat impressionant que ens poden ser molt útils en el nostre dia a dia a les aules, amb els nostres alumnes. Tot un honor aparèixer en aquesta llista sobretot pels criteris que s’han seguit a l’hora d’escollir els TOP10 de cada categoria:
  • Actualització de les publicacions.
  • Periodicitat amb la què es publica.
  • Bon accés i utilització dels continguts proposats.
  • Qualitat de la informació publicada.
  • Autoria consolidada a la xarxa.
  • Utilització d’elements web 2.0.

2 comentaris:

Joel Artigas ha dit...

Moltes gràcies!!! Em fa molta il·lusió veure que aquesta iniciativa us agrada i que a més en podem treure profit! Tens un bloc fantàstic, continua així que la teva feina ens és molt útil.

Una abraçada.

PD: per cert, el meu nom és Joel Artigas, jejjej. No et preocupis és un error que passa sovint.

Yolanda Roset ha dit...

Hola Eduard!!!
La sorpresa al veure'ns junts a la llista dels TOP10 ha estat impressionant!
Gràcies per publicar-ne l'entrada.
Seguim en contacte compartint i construint junts!
Tot un plaer!
Una abraçada molt gran,
Yolanda Roset

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...