Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Sumes duent-ne

Ara estem començant amb les sumes duent-ne. aquí us deix unes fitxes per sumar, retallar i aferrar de la pàgina "actiludis" i tres jocs on- line senzills que m'han agradat per practicar aquestes sumes.

 


 




2 comentaris:

Tomeu Barceló ha dit...

Fantàstic el teu treball amb aquesta pàgina web, de tant en tant te rob coses ;-) Però a vegades em costa trobar el que cerc, si poguessis especificar el tema quan poses les etiquetes com per exemple fraccions (que si la poses) o percentatges, angles, problemes, verb, ortografia catalana, etc, etc... Seria més fàcil trobar el material que cerques, igualment, enhorabona! Salutacions.

Capitán Haddock ha dit...

Sí, crec que tens raó, intentaré ser més específic en l'etiquetatge de les entrades perquè desprès sigui més fàcil trobar-les !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...