Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Aprendre informàtica per a nins !!!

Navegant per la xarxa, m'he trobat aquest tutorial que és molt recomanable per tots aquells nins que vulguin aprendre les nocions bàsiques sobre Internet, què és un ordinador, ús d'ordinadors, processador de textos, correus electrònics, funcionament del Word, Power Point, etc...

Té finestres amb explicacions parlades i petites proves de control, també dona la possibilitat d'imprimir documents en format PDF amb les explicacions !!! Tot amb un llenguatge molt planer.

Una eina molt bona per que aprenguin els nostres alumnes i aquells mestres que vulguin perdre la por a l'ordinador ! I a més a més és de franc !!!!!!!
Vos ho recoman !!!!!!


AQUEST CURS JA NO ÉS DE FRANC... ARA FAN PAGAR (GENER 2011)

Aquí hi ha un per adults:

http://www.deseoaprender.com/InfBasicPresent.htm


Tutorials en youtube:


http://www.youtube.com/user/willwillwesp#g/u




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...