Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

El joc de les cares

Des de el magnífic bloc d'atenció a la diversitat i ANESE "La mirada especial" ens recomanen aquest joc:



El juego que os presento a continucación, ha sido creado por Vedoque (Antonio Salinas y María Jesús Egea). Para celebrar el Carnaval, Vedoque ha creado este sencillo juego para los más pequeños en el que tienen que construir una careta para el vedoque Brincolino. Muy útil para trabajar en la Pizarra Digital Interactiva (PDI).

Para empezar a jugar, haz clic en la imagen

- Destinatario: Alumnado del 3º Curso del 2º Ciclo de Ed. Infantil y Alumnado con Necesidades Específicas de Apoyo Educativo.

1 comentari:

LA MIRADA ESPECIAL ha dit...

Hola Eduard me alegra que te guste La Mirada Especial y te ayude en tu labor docente. Tienes un blog fantástico del cual ya soy seguidor y lo enlazaré a mi lista de blog.

Un saludo, Paco.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...