Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Es drac de na Coca: Lectura comprensiva i retallable

Lectures comprensives sobre aquesta llegenda palmesana. En aquest mateix bloc trobareu més informació sobre el tema i un Power Point pels nins d'infantil o de primer cicle. Clicau aquí.

Aquí us deix també una lectura comprensiva pel darrer cicle de primària











Recomanacions per l'activitat de la llegenda del drac de na Coca


La veritat és que aquesta llegenda es presta molt bé per treballar el tema de les llegendes i de que molts tenen una base real.

Podem treure informació del llibre “Palma ciutat educativa” del Ajuntament de Palma

Podem fer-ho amb la presentació de Power Point en classe o aprofitant una sortida pel barri antic de Ciutat, que és el sistema ideal.

Allò que ens ha funcionat molt bé amb nins si feim una sortida de primària es aprofitar una sortida pel barri antic de Palma i quan estem aprop de la Catedral contar-lis la llegenda del drac de na Coca amb tots els detalls i sense dir mai què era en realitat.

Quan ja els tenim encisats amb el conte, els demanem: creis que va existir el Drac de na Coca?

Quan ja els tenim interessats els podem dur al Museu Diocesà i allà podran veure el “drac” de na Coca que no és més que un cocodril embalsamat !!

Això en servirà per introduir el tema de les llegendes, els rumor, els contes populars, etc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...