Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Al·lucinant hem arribat a les 300.000 visites !!!

Bé, "això marxa" podríem dir... Ja estem en 300.000  visites en quasi tres anys de bloc (varem començar el març del 2009)!! 

Em fa una mica de vertigen pensar que hi ha hagut tantes persones de tots els llocs del món (l'Amèrica hispana  inclosa) que han visitat aquest bloc gairebé íntegrament en català. 

Dels tres servidors (Megaupload, Scribd, Calameo) que fem servir per penjar els documents del bloc (un d'ells acaba de ser tancat amb la considerable perduda d'informació que haurem de tornar a penjar), només disposem de les estadístiques d'un i, francament, em superen una mica!! 10.000 descàrregues dels nostres documents !!




Tot això vol dir que hi ha moltes persones, molts docents implicats amb els seus alumnes, amb la seva professió; que hi ha gent que es mou per aprofitar mitjans, com la xarxa d'Internet, amb inquietud per l'educació; que hi ha molts de mestres i companys blocaires que entre tots estem fent possible una escola "2.0" amb la idea fonamental de compartir la nostra feina sense cobrar res a canvi!!

Quina diferència entre aquest "esperit de combat" que ens mou a tots els docents comparat amb els dels nostres polítics que el primer que retallen són els nostres sous, els nostres llocs de feina i les inversions en educació i, sobretot,  en suport educatiu... Ens volen fer creure que som "prescindibles" i que la integració és un luxe...

No vull deixar de mencionar a tots els mestres interins, jo ho som, que juntament amb els companys funcionaris fem possible dia a dia, mes rera mes, curs rera curs, que el sistema educatiu funcioni amb il·lusió, perquè ens podran deixar en el carrer, ens podran reduir els sous, ens podran titllar de moltes coses, però parafrasejant a Bravehearth no podran llevar-nos la il·lusió, la passió per ensenyar !!

Aquest bloc no ha rebut mai cap premi "oficial" però en tenim 300.000 premis "no oficials"de tots els que ho visiteu !!

Gràcies una vegada més a tots i a veure si arribem a les 500.000 visites !!



3 comentaris:

Marta ha dit...

Enhorabona per les 300.000 visites! Ja veuràs com seran moltíssimes més! Gràcies per la gran feina que fas i per tots els recursos, materials i reflexions que comparteixes amb nosaltres.
Salutacions.

julie ha dit...

CONGRATULATIONS!!!!! WE MISS YOU IN NA CARAGOL!!!! WELL DONE EDUARDO!!!

Maria Jordà ha dit...

Enhorabona!!Endavant!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...