Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Equip de suport, educació especial i hort escolar

Dins del programa d'aprenentatges funcionals que duu a terme el nostre equip de suport (cuina, mercat, hort...) han iniciat el cultiu de lletugues vàries amb la col·laboració de les mestres na Carme Febrer i na Marga Zuzama. Per ara tenim un solc per nosaltres, és clar que el PT (que és un urbanita) no té ni idea de com conrear plantes i molt manco de forma ecològica i sostenible i ha hagut de menester molta molta ajuda !! Gairebé una ACI significativa !! Encara i així ha primat allò estètic sobre allò "viable"... Com ell diu, al manco ha quedat molt guapo el nostre solc !! Ja us informarem dels resultats...

Entrada original en:

http://colorcode7.blogspot.com/2011/03/lequip-de-suport-i-el-nostre-hort.html

Si voleu material per treballar el tema de l'hort amb els nostres alumnes mirau aquestes entrades en aquest mateix bloc:

http://pedagogoterapeuta.blogspot.com/2010/12/fitxes-suport-lectoescriptura-lhort.html

http://pedagogoterapeuta.blogspot.com/2010/12/hort-escolar.html

Un llibre que no està gens malament i dóna idees:
 
Fitxes de treball per l'hort escolar,  dóna idees:

1 comentari:

Capitán Haddock ha dit...

Jo crec que qualcú m'ha vist cara d'hortolà, pagès o cosa semblant, ja és la segona vegada que m'encarreguen fer feina a un hort amb els meus alumnes !! I el millor del cas és que a ca meva no sobreviuen ni les plantes de plàstic.... !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...