Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Dia mundial de les tortugues marines 16 de juny (Espanyol i Català)


El Día Mundial de las Tortugas Marinas se celebra el 16 de junio, con el objetivo de concienciar sobre los peligros que sufren esta especie de animales para la supervivencia, como la presencia de plásticos en el agua, la contaminación del agua, la captura o la destrucción de nidos.
Enllaços interessants: https://ca.wikipedia.org/wiki/Tortugues_marines https://anellides.com/blog/com-son-les-tortugues-marines-part-1/ https://www.oceano.org/es/recursos/que-tortugas-marinas-hay-en-el-mediterraneo/ https://www.ecologiaverde.com/tortugas-del-mediterraneo-3195.html https://europe.oceana.org/es/reports/las-tortugas-marinas-en-el-mediterraneo/


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...